Posted on

Winnipeg Jets slog Ottawa Senators med 5-1

Morrissey havde et mål og en assist, og Kyle Connor, der bærer Winnipeg Jets Trøje, scorede to gange og tilføjede en hjælper, da Jets nedkæmpede Ottawa Senators 5-1 i tirsdags. Connor og Morrissey forlængede begge deres pointrækker til 10 kampe. Morrissey nåede også karrierehøjde for point med 38. Det så ud til, at Morrissey kunne skyde, men i stedet sendte han hurtigt pucken over til Connor, og han affyrede den i den åbne side af nettet på 1:02 til 4-1 .

Kevin Stenlund og Sam Gagner havde de andre mål for de skadesramte Jets (21-10-1), som er 3-3-0 i deres seneste seks kampe. David Rittich lavede 35 redninger for Winnipeg. Det var første gang i denne sæson, at netminder har startet på hinanden følgende kampe.

Drake Batherson, der bærer den Billige NHL Trøjer, scorede et power-play-mål for senatorerne (14-16-2), som er 4-2-0 i deres seneste seks kampe, men gik 1-2 på denne seneste roadtrip. Cam Talbot stoppede 19 skud til Ottawa. Winnipeg førte 3-1 efter første periode og 5-1 på vej ind i tredje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *