Posted on

Winnipeg Jets besejrede St. Louis Blues 4-2

Josh Morrissey og Mark Scheifele, der bærer Winnipeg Jets Trøje, scorede hver et par mål i tredje periode, da Winnipeg Jets slettede et 2-0-underskud og besejrede St. Louis Blues med 4-2. Saku Maenalanen og Kyle Connor registrerede begge et par assists til Jets (32-19-1), som fik et tab på tre kampe og forlængede Blues’ tabsrække til fem kampe.

I den eneste kamp på NHL-skemaet for mandag var der ingen scoringer i første periode, men masser af spildte muligheder. Efter at Blues kom tomme på kampens første powerplay, fik Jets en fire-minutters mandsfordel, da Alexandrov blev bedrøvet med en dobbelt-mol for high-sticking Jets frem Kyle Connor i ansigtet. Det lange power play var en buste, hvor Jets kun fik et skud på Binnington.

Connor Hellebuyck, der bærer den Billige NHL Trøjer, lavede 24 redninger for Winnipeg, som er 3-5-0 i sine seneste otte kampe og ændrede alle fire linjer for at starte kampen med St. Louis. Jake Neighbours havde et mål og assist, og Nikita Alexandrov også scorede for Blues (23-25-3), som afsluttede en tre-kamps roadtrip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *