Posted on

Washington Capitals taber til Detroit Red Wings 3-1

Detroit Red Wings var i stand til at hente sejren mod Capitals i nationens hovedstad. Capitals fik deres femte tab i træk. Deres offensive indsats blev faktisk hæmmet uden Alex Ovechkin på isen, og det viste sig. Det var en kamp, hvor Detroit Red Wings skulle spille uden Dylan Larkin, som havde Detroit Red Wings Trøje på i det meste af kampen, efter at en kampforseelse ville sende ham tidligt i omklædningsrummet. Det var en stor kamp for Red Wings at vinde, og de kom derfra med de to point, de havde brug for.

Holdet red på ryggen af Pius Suter i Larkins fravær, som havde forseelsen i gang med pucken på sin pind. To mål uden hjælp hjalp ham med at få Red Wings til en føring på to mål. Ville Husso fik det gjort mellem den blå maling og hjalp Detroit med at afslutte roadtrip med en massiv sejr i D.C. for at blive ved med at følge med i jagten på en wildcard-plads. Med et par kampe i hånden var denne kamp en stor sejr for dem at blive ved med at presse op i stillingen.

Pius Suter, der bærer den Billige NHL Trøjer, scorede to gange, Robert Hagg afsluttede en tørke på 75 kampe, og Detroit Red Wings forblev varme ved at slå Washington Capitals med 3-1 tirsdag aften. The Red Wings vandt for sjette gang i syv kampe, rykke foran hovedstæderne i Eastern Conference wild-card race og tage endnu et skridt til at afslutte deres seks år lange playoff-tørke. Washington tabte en femte i træk i reguleringen – dens længste strækning uden point siden januar 2014, sidste gang holdet missede eftersæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *