Posted on

Steven Stamkos scorer 2 hjælper Tampa Bay Chargers med at slå Buffalo Sabres med 6-5

Steven Stamkos, der bærer Tampa Bay Lightning Trøje, scorede sit andet mål i kampen 2:44 i overtiden for at give Tampa Bay Lightning en 6-5-sejr over Buffalo Sabres. Brayden Point havde også to mål, Brandon Hagel havde et mål og en assist, og Corey Perry scorede også for Lightning, der samlede sig fra to mål ned i tredje periode for at tvinge overtiden.

Nikita Kucherov og Mikhail Sergachev, der bærer den Billige NHL Trøjer, havde hver tre assists, og Stamkos tilføjede en til en tre-point-aften. Tage Thompson havde et mål og en assist, og Tyson Jost, Jeff Skinner, Jack Quinn og Dylan Cozens scorede også for Bøffel. Ukko-Pekka Luukkonen lavede 19 redninger.

Med stillingen uafgjort til 3-3 for at åbne tredje periode, så Sabres ud til at tage kontrollen i den tredje med to mål til en 5-3-føring med lidt mere end 5 1/2 minut tilbage. Cozens bragte Buffalo foran på 9. :37, river et skud fra højre cirkel under overliggeren og slår Elliott på handskesiden. Skinner gjorde det til 5-3 med 5:41 tilbage, og afsluttede fra en snæver vinkel, efter at et ulige-mands-rush oprindeligt blev stoppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *