Posted on

Patrick Kane besluttede sig endelig for at gå til New York Rangers

Efter Chicago Blackhawks’ dårlige præstationer i sidste sæson og Patrick Kanes overbevisning om, at holdet ikke kunne give ham den drøm om et mesterskab, som han ønskede, måtte holdet efter diskussion frigive Patrick Kane. Patrick Kane er en af de bedste spillere i Chicago Blackhawks’ historie, og holdet er glade for at have en så stor spiller. De nuværende Chicago Blackhawks kan ikke give Patrick Kane det mesterskab, han ønsker sig, og en handel med ham til et andet hold ville være den bedste afslutning for begge parter. Som 34-årig har Patrick Kane ikke meget tid tilbage at spilde. Han skal værne om sin nuværende gode form og kæmpe for mesterskabet.

Patrick Kane kunne være et godt valg i en New York Rangers Trøje. Dette hold har trods alt forbedret sig en hel del i de seneste to år. New York Rangers tabte til Tampa Bay Lightning i den østlige del af sidste sæson og kommer sandsynligvis i finalen igen i denne sæson. Tilføjelsen af Patrick Kane er præcis, hvad New York Rangers har brug for, da de har vundet tre Stanley Cup-finaler.

Patrick Kane tog kærligt sin Billige Chicago Blackhawks Trøje, som han har båret i 16 år, af for at sige farvel til sine holdkammerater. Det er altid trist at sige farvel, og Patrick Kane gav sine holdkammerater et kram, inden han tog af sted til sit nye hold. Fansene håber, at Patrick Kane kan opfylde sin drøm om at vinde endnu et mesterskab med New York Rangers, og Chicago Blackhawks håber, at den rutinerede forward kan få endnu en succesfuld sæson. Lad os alle ønske ham alt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *