Posted on

Las Vegas Golden Knights slog Boston Bruins 4-3 på straffespark

Vegas Golden Knights (19-7-1) afsluttede deres fire-kamps roadtrip ved at vinde en 4-3 shootout-sejr mod Boston Bruins (20-3-1). Golden Knights rookie-målmand Logan Thompson lavede 40 redninger for sin sæsonens ottende landevejssejr, mens Bruins netmand Jeremy Swayman lavede 21 stop.

Theodore, der bærer den Billige NHL Trøjer, hentede sine hjælpere i starten af første og anden periode på mål fra Paul Cotter. Han loggede 24:30 istid og bidrog også med en blokering og havde fire skud i alt, mens han afsluttede spillet med en plus-en-rating. Theodore er trådt ind i en stor rolle i Alex Pietrangelos (personlige) fravær og har i gennemsnit scoret et point per kamp i fire udspil, siden holdet tabte Pietrangelo. Han har 21 point for hele kampagnen med 27 spillet.

Forsvarsmanden Shea Theodore, der bærer Vegas Golden Knights Trøje, snuppede to assists, da holdet påførte Boston sit første hjemmetab i sæsonen. Det var en 4-3 shootout-sejr til Vegas, efter at Bruins var i stand til at komme tilbage fra et tremålsunderskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *