Posted on

Flyer Sean Couturiers rygskade rammer igen

Flyer Sean Couturiers rygskade rammer igen

Det ser ud til, at Philadelphia Flyers har undgået det værste skadesudfald med hensyn til den iførte Philadelphia Flyers Hjemme Trøje Sean Couturier. Ifølge rapporterne vil veterancentret ikke kræve operation for sit seneste tilbageslag, men forbliver ude fra uge til uge.

Der var nogle spekulationer om, at Couturier kunne gå glip af hele sæsonen, da det blev annonceret, at han havde at gøre med en rygskade igen. Couturier, 29, gik glip af alle undtagen 29 kampe i sidste sæson, hvilket blev en af grundene til, at Flyers kæmpede så voldsomt.ishockey landsholdstrøje

Desværre, selvom der ikke er behov for operation lige nu, er rygproblemer ikke noget, der normalt går helt væk. Da Couturier i den Smudsafvisende Trøje kun lige er begyndt på en otte-årig, $62M kontraktforlængelse, som vil bære et $7,75M cap hit gennem 2029-30, er det svært at vide, hvor meget værdi Flyers faktisk vil modtage.

Ovenstående er rapporten om “Flyer Sean Couturiers rygskade rammer igen” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *