Posted on

Domi byttede til Carolina Hurricanes fra Columbus Blue Jackets

Max Domi blev mandag byttet til Carolina Hurricanes i et tre-holds erhverv, der involverede Columbus Blue Jackets og Florida Panthers. billige ishockey trøjer

Anlægget, som forvandlede 27 den 2. marts, har scoret 32 ​​faktorer (9 mål, 23 assists) i 53 videospil i denne sæson.

Hurricanes opnåede også forsvarerens mulighed Tyler Inamoto; Blue Jackets modtog forsvarsudsigten Aidan Hreschuk; og også Panthers fik videreudsigten Egor Korshkov og en sjette runde i 2022 NHL Draft. Carolina Hurricanes trøje

Domi er i den sidste sæson af en to-årig kontrakt på 10,6 millioner dollars (5,3 millioner dollars i gennemsnit årligt værd), som han godkendte med heaven Jackets den 7. oktober 2020, en dag efter at han blev anskaffet i en handel med Montreal Canadiens. Han kan ende med at blive en ubegrænset freelance efter sæsonen.

Udvalgt af Phoenix Metro Coyotes med nummer 12 i 2013 NHL Draft, har Domi scoret 307 faktorer (99 mål, 208 hjælpemidler) i 482 regulære sæsonkampe med Coyotes, Canadiens såvel som Blue Jackets, og har også 3 hjælper i 10 Stanley Mug Playoff-kampe.

Mandag godkendte Carolina Jesperi Kotkaniemi til en otteårig aftale på 38,56 millioner dollars (typisk årligt til en værdi af 4,82 millioner dollars).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *