Posted on

Dallas Stars slog Florida Panthers 5-1

Jason Robertson, der bærer Dallas Stars Trøje 2022, scorede to mål, og Jake Oettinger lavede 27 redninger, da Dallas Stars slog Florida Panthers med 5-1 i søndags. Forsvarsspillerne Nils Lundkvist, Esa Lindell og Miro Heiskanen scorede også for Stars, som fik en to-spils taberrække, der matchede deres længste i sæsonen. Dallas nåede sit sæsonmidtpunkt og førte den centrale division med et point over Winnipeg Jets, som har én kamp i hånden.

Carter Verhaeghe scorede, og Spencer Knight stoppede 29 skud for Panthers, som havde vundet to lige for at matche deres længste sejrsrække i sæsonen. Florida, sidste sæsons præsidents Trophy-vinder, er seks point fra Eastern Conferences endelige slutspilsposition ved midtpunktet.

Robertson, der bærer den Billige NHL Trøjer, blev valgt i sidste uge til at spille i næste måneds All-Star-kamp i Florida, scorede kampens første og sidste mål 16:45 i spil og 4:21 i tredje periode. Han fører Dallas med 28 mål og 57 point og har point i ni af sine sidste 10 kampe (fem mål, 13 point). Oettinger, blandt de spillere, der er berettiget til at blive stemt på All-Star-listen i næste uge, fik sin første sejr over Panthers i fem karriere starter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *