Posted on

Arizona Coyotes taber 2-1 til Winnipeg Jets

Endnu et mislykket roadtrip er i bøgerne, da Arizona Coyotes vender hjem efter at have tabt til Winnipeg Jets og Minnesota Wild i back-to-back-kampe. Det var endnu et hårdt tab for Coyotes, der faldt 2-1 til Winnipeg Jets, de har droppet deres sidste ni kampe og er stadig uden sejre i 2023. Arizona Coyotes gjorde meget rigtigt, men angrebet var der ikke, og for anden nat i træk løb de tør for tid, før de kunne binde tingene op.

Arizona startede med en særlig svag første periode. De blev overgået 12-4 i første frame, på trods af at de havde fire minutters powerplay, da Kevin Stenlund fangede Clayton Keller højt med sin pind, hvilket fik hans læbe til at bløde. Den første periode endte uden mål, men Pierre-Luc Dubois, som wear den Billige NHL Trøjer scorede sit 20. i sæsonen kun 37 sekunder inde i den anden for at give Jets en 1-0-føring.

At give afkald på målet så ud til at vække Coyotes, som begyndte at presse tilbage, efterhånden som anden periode gik. Efter at have sat et par gode skift sammen, og Vejmelka, der bærer Arizona Coyotes Trøje 2023, lavede et par store redninger for at holde dem inde i spillet. Så brød Yotes endelig igennem, hvor Keller fik sin 15. i sæsonen, men i sidste ende lykkedes det ikke at vinde kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *