Posted on

Arizona Coyotes slog Nashville Predators 4-2

Lawson Crouse, der bærer Arizona Coyotes Trøje 2023, scorede sit andet mål 4:20 i tredje periode, og Arizona Coyotes slog Nashville Predators 4-2 mandag aften for at få en 18-kamps udskridning. Crouse havde næsten et hattrick. men missede et tomt net bred med 1:11 tilbage. Christian Fischer missede ikke med 52,9 tilbage.

Nick Schmaltz scorede også et mål, da Coyotes vandt for første gang på udebane siden en 4-0-sejr i Carolina den 23. november, en spændvidde, der fik dem til at gå 0-13-5, indtil de nåede dette tre-kamps vejsving, der startede med back-to-back overtidstab.Matias Maccelli, J.J. Moser og Clayton Keller havde hver to assists. Målmand Karel Vejmelka lavede 29 redninger til sin første sejr mod holdet, der traf ham i femte runde i 2015.

Coyotes forbedrede sig til 7-20-6 på udebane på trods af at de blev overgået 10-2 i den anden. Crouse, der bærer den ishockey trøjer, bandt den ikke kun til 2 med Arizonas eneste powerplay i spillet, det var Coyotes’ første skud i perioden. Keller ramte overliggeren med 36,4 sekunder tilbage til deres andet skud. Derefter åbnede Arizona det tredje og tog fem af de første syv skud, inklusive Crouses spilvinder. Maccelli sendte en backhander fra tæt på brædderne til Crouse for sit 19. mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *